«Коучинг» на тему «Громадянське виховання: як зробити дієвим»

20.04.2018 13:20:46
«Коучинг» на тему «Громадянське виховання: як зробити дієвим»

19 квітня на базі Архангельського ясла-садка відбувся семінар-практикум для керівників навчально-виховних комплексів на тему «Громадянське виховання та його актуальність на сучасному етапі».

Метою семінару було підвищення професійної компетентності вихователів через опанування прийомів використання інноваційних ігрових технологій під час організації роботи формування громадянської свідомості підростаючої особистості.

Розмаїття форм, презентованих завідувачем закладу Сніжаною Гриньок, а саме: інтегроване заняття з вихованцями молодшо-середньої групи, презентація з теми семінару, ділова гра з елементами майстер-класу, викликали в учасників позитивні враження та емоції.

Учасники мали змогу оглянути виставку методичних посібників, демонстраційного та роздаткового матеріалу з громадського виховання.

На  завершення семінару відбулося свято «Барвиста моя Україна».

До участі у семінарі долучився голова районної державної адміністрації Сергій Старух, який наголосив що громадянське виховання формує патріотів Батьківщини, різнобічно розвиненої, духовно багатої, оптимістично та патріотично налаштованої особистості. Акцентовано увагу на будівництві групового осередку на території існуючого дитячого ясла-садка» Теремок» в смт. Архангельське та відкриття  додаткової групи у Архангельському  ясла-садку.   

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 21 грудня 2017 року №994 «Про регіональний план поетапного створення додаткових місць у закладах дошкільної освіти Херсонської області на 2018-2020 роки» затверджено реконструкцію приміщення Архангельський заклад дошкільної освіти на 2018 рік з проектом «Створення комфортних умов дошкільної освіти та виховання через інновації проекту будівництва групового осередку існуючого дитячого ясел-садка «Теремок» в смт. Архангельське».

Сергій Старух побажав педагогам-дошкільникам подальших професійних успіхів в опануванні новими інноваційними технологіями.

Корисні посилання