«Круглий стіл» на тему: «Вшанування, покращення життєзабезпечення та матеріальна підтримка ветеранів війни»

25.04.2017 07:40:14
«Круглий стіл» на тему:  «Вшанування, покращення життєзабезпечення та матеріальна підтримка ветеранів війни»

27 квітня 2017 року о 10.00 год. відбудеться засідання за «круглим столом» на тему: «Вшанування, покращення життєзабезпечення та матеріальна підтримка ветеранів війни».

Організатором заходу виступає Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

Під час заходу планується розглянути питання соціального захисту, вшанування та матеріальної підтримки ветеранів війни, забезпечення їх кваліфікованою медичною допомогою, дотримання норм чинного законодавства України щодо пенсійного забезпечення ветеранів, надання пільгового проїзду, здійснення заходів з підготовки і відзначення в області у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

До участі у заході запрошуються представники інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації.

Місце проведення заходу: м.Херсон, вул.Потьомкінська, 13а, приміщення Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації, І поверх, каб. № 2.

У разі зацікавленості та бажання взяти участь у зазначеному заході просимо поінформувати за телефоном: (0552) 46-72-94, або за електронною поштою ([email protected]).

Контактна особа – Полив’янна Марія Олександрівна – головний спеціаліст відділу пенсій та персоніфікованого обліку пільгових категорій громадян управління соціального захисту населення Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрції (0552) 22-34-39, e-mail: [email protected].

 

Корисні посилання