Під час гастро-вечора «Спробуй смак Херсонщини» кращі шеф-кухарі херсонських ресторанів дивували Київ кулінарними шедеврами з локальних продуктів.
Після дегустації гості переконалися, що овочі, ягоди, фрукти й продукти переробки херсонських фермерів анітрохи не поступаються за якістю імпортним.
З ініціативою організації такого заходу виступила Херсонська облдержадміністрація разом з Херсонською філією Південної Асоціації шеф-кухарів України за підтримки Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва.
Організатори висловили сподівання, що завдяки таким гастро-зустрічам продукція виробників півдня України користуватиметься ще більшим попитом серед споживачів.
Автор: Шовкопляс Вікторія, Управління внутрішньої та інформаційної політики ХОДА