«Круглий стіл» на тему: «Роздільне збирання твердих побутових відходів»

25.10.2018 11:34:22
«Круглий стіл» на тему:   «Роздільне збирання твердих побутових відходів»

В обласній державній адміністрації за ініціативою Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації 24 жовтня 2018 року відбувся «Круглий стіл» на тему: «Роздільне збирання твердих побутових відходів».

Широке коло запрошених та учасників: керівники та представники районних державних адміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, об’єднаних територіальних громад, сільські голови, голови ОСББ, підприємці, громадськість.

В заходів взяли участь понад 60 осіб.

Учасникам «круглого столу» представлено проекти впровадження роздільного збирання відходів в області.

Цікавим був виступи учнів ЗОШ № 32 м.Херсона.

Ознайомилися присутні з досвідом м.Гола Пристань.

В ході обговорення теми порушувалися питання щодо поводження з небезпечними відходами.

Виступали представники обласної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, ОСББ, науковці, підприємці, які займаються прийманням вторинної сировини в області.

Присутні ознайомлені з можливістю участі у проектах фінсько-українського співробітництва в рамках підписаної угоди щодо функціонування Фінсько-Українського Трастового фонду для реалізації «зелених проектів».

Результатом «круглого столу» стала можливість обмінятися досвідом, набути нових знань, визначити проблемні питання у сфері поводження з твердими побутовими відходами.

Корисні посилання