«Працюємо однією командою», - Геннадій Лагута зустрівся із  представниками тергромад Херсонського району

09.11.2021 15:06:50
«Працюємо однією командою», - Геннадій Лагута зустрівся із  представниками тергромад Херсонського району

Голова  облдержадміністрації Геннадій Лагута продовжує робочі поїздки районами області. Сьогодні очільник Херсонщини разом із головою обласної ради Олександром Самойленком відвідали Херсонський район, де поспілкувалися із керівниками Білозерської, Дар’ївської, Музиківської, Станіславської та Чорнобаївської  територіальних громад.

Геннадій Лагута зазначив, пріоритетним завданням у роботі є налагодження механізмів взаємодії між обласною владою та всіма громадами. Саме з такою метою він продовжує їздити містами, селищами і селами Херсонщини:

«З перших днів перебування на посаді голови облдержадміністрації я озвучив головні напрямки своєї роботи, які орієнтовані на створення комфортних умов для жителів нашої області. Але зробити це буде набагато швидше і результативніше, коли ми будемо співпрацювати, як одна команда. Я завжди готовий почути кожного, аби вчасно реагувати на всі проблеми і оперативно їх вирішувати. Обласна державна адміністрація завжди готова допомагати територіальним громадам. Від цього залежить успіх та майбутнє всієї області».

Зокрема, під час зустрічі із головами тергромад говорили про розвиток не лише певної громади, а й області в цілому: реконструкція аеропорту, відновлення водопостачання, ремонти доріг, освітні та медичні питання. 

Також повідомив, що вчора, перебуваючи у Києві, вдалося успішно вирішити питання з теплопостачанням. Наразі опалювальний сезон на Херсонщині стартував.

Проблемним питанням, яке озвучили під час зустрічі - введення в експлуатацію Білозерської амбулаторії, на відкриття якої чекають близько 20 тис. людей. Очільник області запевнив, обов’язково будуть шукати шляхи вирішення ситуації, адже розвиток медицини, особливо у сільській місцевості, важливий напрямок для облдержадміністрації та облради. 

Нагадаємо, на території області вже збудовано 22 амбулаторії із запланованих 26.

На важливості таких візитів в райони області наголосив і голова облради Олександр Самойленко. Він переконаний, саме жителі територіальних громад мають вирішувати, що необхідно робити на їх території першочергово, а завдання влади - допомагати та підтримувати.



Корисні посилання