Інформація щодо «Всесвітнього форуму з розвитку експорту 2017»

01.06.2017 13:45:03

У період з 24 по 26 жовтня 2017 року під егідою Уряду Угорщини у Будапешті відбудеться «Всесвітній форум з розвитку експорту’2017» («World Export Development Forum’2017»). Організатор програми – Центр Міжнародної Торгівлі (ІТС, www.intracen.org) при Організації Об’єднаних Націй.

Великомасштабна конференція і індивідуальні зустрічі у форматі «В2В» відбуватимуться з залученням компаній АПК, які представлятимуть наступні напрямки галузі:

  • рослинництво, виробничі та переробні технології;
  • зернові культури;
  • олійні культури.

Докладна інформація про Форум доступна на англомовній версії веб-сайту ІТС: http://www.intracen.org/itc/events/world-export-development-forum/.

Ділові зустрічі «В2В», які проводитимуться у рамках Форуму, покликані об’єднати зацікавлених у продажу та/або закупівлі сільськогосподарської продукції і технології сільськогосподарських виробників, учасників зовнішньоторговельної діяльності, оптової і роздрібної торгівлі, трейдерів з усього світу, а також інвесторів, які цікавляться можливостями інвестування в окремі галузі сільського господарства. Учасникам будуть створені сприятливі умови для проведення перемовин з угорськими та міжнародними компаніями, упродовж яких можуть бути обговорені питання конкретного ділового співробітництва.

Агропромислові компанії України, які зацікавлені у виході на міжнародний ринок, можуть заявити про свої наміри щодо участі у зустрічах «В2В» заздалегідь, шляхом заповнення Реєстраційного листа: http://www.intracen.org/WEDF-2017-Business-to-Bussiness-meetings-24-and-October-2017/.

За додатковою інформацією необхідно звертатися до Відділу з питань економіки Посольства Угорщини в Україні: (м. Київ, вул. Рейтарська, 33, тел.: (044) 230 80 01, факс: (044) 238 64 97, e-mail: [email protected]).

Корисні посилання