Інформація щодо ІІІ національного виноробного форуму

07.11.2017 11:20:40

14 – 15 листопада 2017 року у м. Києві відбудеться ІІІ Національний виноробний форум за участі Торгово-промислової палати України спільно з медіа-групою «Українська правда» та Українською корпорацією по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром» за підтримки асоціації «Українське бюро виноградарству і вина», Всеукраїнської асоціації виробників продукції садівництва та виноградарства (м. Київ, ТПП України, вул. Велика Житомирська, 33, к. 330, 4 поверх).

Зазначений захід триватиме два дні:

  • в перший день, 14 листопада, відбудеться практикум для виноробівпрактичний семінар для технологів, власників та керівників виноробних підприємств та майстер-клас-дегустація.
  • 15 листопада відбудеться урочисте відкриття форуму та пленарна частина, під час якої представники малих і середніх підприємств та лідерів ринку обговорять фіскальну політику у виноградно-виноробній галузі, державне регулювання у сфері виноробства, органічного виноградарства, вдосконалення земельного законодавства, боротьбу з рейдерством, спрощення процедури отримання дозволу на виробництво виноробної продукції, зміни в оподаткуванні для фермерських господарств, умови кредитування, державні програми підтримки тощо.

Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.

Додаткова інформація:

ТПП України - тел.: (044) 583 50 68, e-mail: [email protected].

«Укрвинпром» - тел.: (044) 257 11 16, e-mail:[email protected].

 

Корисні посилання