УВАГА! 03 грудня 2019 року відбудеться інформаційний семінар на тему: «Заохочення до впровадження заходів з енергозбереження та енергоефективності будівель».

29.11.2019 09:01:34

03 грудня 2019 року о 14.00 годині відбудеться семінар для голів районних державних адміністрацій, районних рад, міських голів міст обласного значення, сільських, селищних голів об’єднаних територіальних громад, голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, представників громадськості та представників банківських установ на тему: «Заохочення до впровадження заходів з енергозбереження та енергоефективності будівель».

Мета – заохочення до впровадження заходів з енергозбереження та енергоефективності.

Під час заходу планується обговорення стану виконання за 2019 рік обласної програми стимулювання населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Херсонської області до впровадження енергоефективних заходів на 2019 – 2020 роки та плани на 2020 рік, співпраця із Фондом енергоефективності та впровадження сталих енергоефективних рішень з метою термомодернізації будівель.

Ключові питання семінару:

- стан виконання програми «теплі кредити» за 2019 рік;

- підтримка регіонів у формуванні та веденні баз даних енергетичних та експлуатаційних характеристик будівель;

- умови участі ОСББ у програмі «ЕНЕРГОДІМ» від Фонду енергоефективності.

Основні спікери семінару:

- Гаврилюк Аріна – начальник відділу енергозбереження та паливно-енергетичного комплексу Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації;

- Ситюк Антоніна – державний експерт з енергоефективності в сфері житлово-комунального господарства, представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, м.Київ;

- Мартинова Лілія – представник фонду IFC (Міжнародна фінансова корпорація);

- Умерова Есма – регіональний координатор ПРООН в Херсонській області;

- представники Херсонської міської ради;

- представники державних банківських установ.

Час проведення заходу: з 14-00 до 16:00.

Місце проведення: м. Херсон, пл. Свободи, 1, 1 поверх, зал засідань.

Організатори заходу: Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації.

Програма семінару: додається.

Участь у семінарі безкоштовна! До участі у заході запрошуються голови РДА, МВК, ОТГ, голови ОСББ міста та області , представники громадськості, банківських установ, ЗМІ.

 

Звертаємо увагу, що реєстрація учасників семінару відбувається до 10.00 години 02 грудня 2019 року.

З метою реєстрації та отримання додаткової інформації звертайтеся до контактної особи: Гуріненко Олени Михайлівни – головний спеціаліст відділу енергозбереження та паливно-енергетичного комплексу Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації, тел.: (0552) 49-02-09, e-mail: [email protected]

Програма заходу

Корисні посилання