Приватне акціонерне товариство «Чаплинський маслосирзавод» (ПрАТ «Чаплинський маслосирзавод»)

16.10.2019 12:22:54
Приватне акціонерне товариство «Чаплинський маслосирзавод» (ПрАТ «Чаплинський маслосирзавод»)

Директор: Басманов Сергій Васильович

Майже півстоліття тому – з 01 липня 1960 року, в селищі Чаплинка Херсонської області почав працювати завод по переробці молока - державне підприємство Чаплинський маслосирзавод Мінсільгоспроду УРСР, яке у теперішній час має назву "Приватне акціонерне товариство “Чаплинський маслосирзавод”.

За роки існування на підприємстві неодноразово здійснювались технічне переобладнання та реконструкція з метою збільшення потужностей та покращення якості виробленої продукції. Нині вся продукція заводу виробляється на сучасному обладнанні та у сучасній упаковці. Професійний склад фахівців та сучасне обладнання дають змогу виробляти якісну продукцію згідно вимог державних стандартів та технічних умов.

Особливих змін останнім часом зазнав асортимент сирів сичужних твердих, які посідають почесні місця у сонячному колі своїх співвітчизників.

Кожен вид продукції чаплинських сироварів має свою історію, свій шлях до набуття визнання серед споживачів. По всій Україні та далеко за її межами знають продукцію чаплинських заводчан, 2 це сири "Російський", "Львівський", "Чаплинський", "Асканійський", "Лановий", "55", "Костромський", "Голландський", "Лорд" та "Ідеал".

В 2006-2007 роках на прилавках магазинів з´явилися нові види елітних сирів - "Гранд", "Кардинал", «Маасдамер», «Гран-Гурман». В 2011 році їх ряди поповнились сирами “Радомер”, “Карат”, “Марочний”.

Головне багатство заводу - це люди, завдяки старанності та майстерності яких, маємо продукцію високої якості. Ми вважаємо, що якість – це відповідальність кожного, починаючи з вищого керівництва, закінчуючи рядовим працівником.

Запорукою успіху товариства являється його постійний рух вперед і вивчення та освоєння всього нового, прогресивного.

ПрАТ “Чаплинський МСЗ” – є активним учасником по наданню благодійної допомоги обдарованим дітям, людям похилого віку, є спонсором дитячих команд боксерів та борців. 

 

Сир «Чаплинський» - перший фірмовий сир в Україні. Вишуканий смак цього продукту поєднює в собі неповторний аромат запашних трав безкраїх таврійських степів. Вміст жиру в сухій речовині – 50%.

 

 

 

 

 

Масло солодковершкове «Селянське» 73,1% жиру, не має конкурентів серед жирових продуктів завдяки високій харчовій цінності. До його складу входять: молочний жир, білки та лактоза, вітаміни А,В,С,Е, що надають маслу чудових смакових якостей та поживності. Молочний жир в організмі людини засвоюється на 97%.

 

 

 

 

Сир «Асканійський» - зі зниженим вмістом жиру, сприяє профілактиці атеросклерозу, сповільнює процес старіння, рекомендується для дієтичного харчування. Сировину отримують від худоби, яка вигодовується травами всесітньо відомого заповідника «Асканія Нова». Вміст жиру в сухій речовині – 40%.

 

 

 

 

 

Сир «Гран-Гурман» вироблений за старовинними рецептами. На відміну від інших сирів, містить більше білку амінокислот, жиру. Головна особливість – більш тривалий період визрівання. Найбільше смакує з марочним вином, коньяком, вишуканими стравами. Вміст в сухій речовині – 50%.

 

 

 

 

 

Сир «Карат» - твердий сичужний. Належить до категорії елітних сортів. Має характерний приємний смак, тісто яскраво-жовтого кольору з пластичною консистенцією і характерними великии вічками та розрізі. Вміст жиру в сухій речовині – 50%.

 

 

 

 

 

Сир «55» - продукт нового покоління. Має новий неповторний смак. Виготовлений за сучасною технологією, розробленою чаплинськими сироварами, а три можливі форми зручні для споживачів різного кола. Вміст жиру в сухій речовині – 55%.

 

 

 

 

 

 


Жінкам важливо знати, що завдяки щоденному вживанню мікроелементів, які знаходяться в твердому сирі (білків, амінокислот, вітаміну А, В, а також, пантотенової кислоти), зморшки розгладжуються, а шкіра надовго залишається молодою. Нігті змінюють колір та укріплюються, а волоси набувають блиску та «оживають».

 

 

 

 

 

Сир – висококалорійний білковий продукт, він містить майже всі необхідні для організму людини речовини та легко засвоюється. По своїй енергетичній цінності сир перевищує м’ясо, рибу, яйця та хліб. 100 г сиру повністю задовольняє добову норму дорослої людини в кальції і фосфорі, а жирні кислоти, що містяться в сирі, знижують ризик розвитку раку.

АДРЕСА: 75200, Херсонська область, смт Чаплинка, вул. Белінського, 2. 

Телефон/факс: (05538)222-66, (050)393-95-00. 

E-mail: chmsz@ukr.net, office.chmsz@gmail.com.

Корисні посилання