Учням Високопільського району провели майстер-клас з виготовлення булочок

20.02.2013 22:00:00

У приміщенні кафе Високопільської районної спілки споживчих товариств була проведена професіографічна екскурсія для учнів-учасників проекту «ПрофіСтарт».

У приміщенні кафе Високопільської районної спілки споживчих товариств була проведена професіографічна екскурсія для учнів-учасників проекту «ПрофіСтарт». Екскурсія проводилась з метою ознайомлення з професіями сфери обслуговування: кухар, пекар, кондитер, офіціант, бармен. Шеф-кухар закладу Маргарита Берг провела для учнів майстер-клас з виготовлення хлібобулочної продукції. 
Потім учасники заходу відвідали музей народної творчості, де переглянули експозиції про трудові династії хліборобів Високопільського району, майстрів кухарської та пекарської справи. Учасники ансамблю «Відродження» виступили з концертом та розповідями про традиції народної кухні; частували українськими стравами, ділилися рецептами та досвідом приготування.
Професії сфери обслуговування досить актуальні на ринку праці Високопільського району. Тому зустріч учнівської молоді з професіоналами своєї справи сприяють підвищенню престижу, інтересу та поваги до робітничих професій.

Корисні посилання