«Круглий стіл»: «Поводження з твердими побутовими відходами»

21.05.2017 11:38:08

24 травня 2017 року о 10.00 відбудеться засідання за «круглим столом» на тему: «Поводження з твердими побутовими відходами».

Організатором заходу виступає: Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації.

Під час заходу планується обговорення питання поводження з твердими побутовими відходами міста, області та об’єднаних територіальних громад.

До участі  у заході запрошуються представники громадських об’єднань, райдержадміністрацій та міськвиконкомів, засобів масової інформації.

Місце проведення заходу: м.Херсон, пл. Свободи 1, І-й поверх, зал засідань.

У разі зацікавленості та бажання взяти участь у зазначеному заході, просимо поінформувати за телефоном: (0552) 49 02 09, або на e-mail: [email protected].

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до контактної особи:

- Бойко Світлана Анатоліївна- гололовний спеціаліст відділу фінансового, організаційного, адміністративного забезпечення, роботи з персоналом та контролю - управління благоустрою, розвитку житлового господарства та фінансово-організаційного забезпечення Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації, тел. (0552) 49 02 09, або на e-mail: [email protected].



Корисні посилання