«Круглий стіл» на актуальну тему: «Формування прозорих відносин споживача та надавача послуг на ринку житлово-комунального господарства»

10.08.2017 05:56:18
«Круглий стіл» на актуальну тему: «Формування прозорих відносин споживача та надавача послуг на ринку житлово-комунального господарства»

Департаментом житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації 08 серпня 2017 року організовано засідання «круглого столу» на тему: «Формування прозорих відносин споживача та надавача послуг на ринку житлово-комунального господарства», яке відбулося в залі засідань за адресою просп. Ушакова 47, м. Херсон о 10 годині.

Співорганізатори заходу Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Експертна Міжгалузева Асоціація України в партнерстві з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

В обговоренні теми «круглого столу» взяли участь близько 100 осіб. Це представники районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, керівники водо-, теплопостачальних підприємств, керівники житлових організацій, голови ОСББ, громадськість.

З вітальним словом до учасників звернувся заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Адамчик та перший заступник голови обласної ради Василь Зеленчук.

З інформацією про сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку ринку житлово-комунального господарства області виступив в.о. директора Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації Віктор Олексійович Рассолов.

В ході засідання його учасники мали змогу отримати відповіді на конкретні питання галузі від заступника директора Департаменту – начальника управління житлової політики Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Світлани Старцевої, яка зазначила, що державна політика сфери має будуватись навколо потреб споживача, бути максимально ефективною та прозорою, та президента Експертної Міжгалузевої Асоціації України Ольги Максименко, яка акцентувала увагу на професійній підготовці фахівців для галузі.

Корисні посилання