Їх дух незламний і безсмертний подвиг накреслив шлях до мирного життя...

26.02.2019 13:22:24
Їх дух незламний і безсмертний подвиг накреслив шлях до мирного життя...

 

Лютий багатий на події та дати. На жаль, це і роковини пам’яті про Небесну Сотню… Саме тому, минулого тижня верхньорогачицькі школярі вшановували пам'ять Героїв сьогодення.

За допомогою циклу виховних заходів, відеосюжетів, фотографій і презентацій кожен із учасників навчально-виховного процесу відчув себе частинкою Майдану.

Так, у школах Верхньорогачицького району проведено засідання «круглого столу», загальношкільні тематичні лінійки-реквієми, класні години – «Сучасні борці за єдність України», «У їхніх серцях жила Україна», «Гордися, моя Україно, відвагою сотні орлят, що віддали життя без вагання, а нині у небі стоять», «Ангели сьогодення: Герої не вмирають», «На цій землі нас не здолати!», «Тебе я любив, і любив Україну, вона, як і ти, була в мене одна», «Майдан – це стан душі і поклик серця», «Революція гідності – відлік новітньої історії України!» та інші.

На кожному із заходів хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв Майдану.

Крім того, класні керівники 1-11 класів провели уроки патріотичного виховання «Небесна Сотня у наших серцях» та «Ми знаємо Героїв України», присвячені усім загиблим, організовували перегляд документальних фільмів, присвячених подіям Революції гідності серед яких – «Зима, що нас змінила».

 

 

 

Корисні посилання