ПАТ «Херсонський хлібокомбінат»

07.10.2016 16:58:54
ПАТ «Херсонський хлібокомбінат»

Основа політики підприємства:

 «Якість перед усім. Ніяких компромісів за рахунок якості!»

Голова правління – Дуров Сергій Борисович

ПАТ «Херсонський хлібокомбінат» заснований в 1996 році на базі трьох цехів (херсонських хлібозаводів) №№ 1, 2, 3.

  Цех № 1 (вул. Гімназична (в минулому Червоностудентська), 30) прийнятий в експлуатацію в 1958 році, спеціалізується на випуску кондитерських виробів, пряників, соломки, макаронів.

Цех № 2 (вул.16-та Східна) збудований та прийнятий в експлуатацію в 1988 році, спеціалізується на випуску хлібобулочних і батоних виробів, має вафельну дільницю.

Цех № 3 (вул.Ладичука) прийнятий в експлуатацію в 1967 році, спеціалізується на випуску хлібобулочних виробів пшеничних та житніх сортів.

Продукція Херсонського хлібокомбінату під торговельною маркою «Хліба Херсонщини» виробляється за класичною технологією (на густих опарах) та з натуральної сировини, без поліпшувачів.

op

На підприємстві налагоджено виробництво хліба за білоруськими технологіями («Білорусь», «Житниця», «Мінський», «Столичний») аналогу такої продукції у південному регіоні не має. Дані види хлібу завоювали любов не тільки херсонців, а й жителів сусідніх областей.

tf

ВАТ «Херсонський хлібокомбінат» являється одним із провідних підприємств хлібопекарської галузі області і є найбільшим роботодавцем та платником податків і зборів в області.

dshh

Крім того, з метою забезпечення хлібом належної якості за зниженою ціною соціально незахищених верств населення міста, підприємство бере участь у виконанні програми «Муніципальний хліб».

Доставка продукції в торгівельну мережу здійснюється власним спеціалізованим транспортом (50 одиниць).

Для утримання лідерства на ринку хліба та хлібобулочних виробів за рахунок якості та кінцевої ціни готової продукції колектив працює над зменшенням всіх складових витрат на виробництво.

Всі три цеха підприємства оснащені сертифікованими виробничо-технологічними лабораторіями. Технологічна служба цілодобово контролює всі процеси, пов’язані з виробництвом.

З 2006 року на підприємстві працює сертифікована система управління якістю, що відповідає вимогам ДСТУ ISO  9001. Це ще раз підтверджує,  що підприємство може і забезпечує населення міста і області якісною, екологічно чистою продукцією.

Нагороди ПАТ «Херсонський хлібокомбінат»

Щорічно ПАТ «Херсонський хлібокомбінат» приймає участь у конкурсах, на яких запашна продукція підприємства проходить строге оцінювання та отримує дипломи, медалі та відзнаки.

2010 року на ХV Міжнародній спеціалізованій виставці «Хліб/Кондитер ЕКСПО-2010» підприємством отримано відразу дві золоті медалі за хліба «Мінський» та «Житниця», які виробляються за білоруською технологією.

Таким чином, переможцями Міжнародних спеціалізованих виставок „Хліб/Кондитер ЕКСПО” різних років стали такі хліба та кондитерські вироби:

  1. торти „Мілка” і „Сакура” – срібні медалі 2009 року;
  2. хліб „Мінський”, „Житниця” – золоті медалі 2010 року;
  3. хліб „Білорусь” – золото 2011 року;
  4. хліб „Олешківський” – срібло 2011 року;
  5. хліб «Карелія» – срібло 2012 року.

В конкурсі «100 кращих товарів року» були відзначені наступні хлібобулочні вироби підприємства:

  1. хліб „Губернаторський новий” – 2007 року;
  2. хліб „Княжий з висівками” – 2008 року;
  3. хліб „Білорусь” – 2009 року;
  4. торт вафельний „Молочно-кавовий” – 2010 року;
  5. хліб „Потьомкінський” – 2011 року.

Колектив підприємства неодноразово отримував призи та нагороди:

  1. Міжнародна нагорода «Підприємство XXI сторіччя»;
  2. Диплом лауреата Міжнародного відкритого рейтингу популярності і якості товарів та послуг «Золота фортуна»;
  3. Звання переможця Всеукраїнського конкурсу «Кращий роботодавець року», «Золотий Борисфен» та ін. 

Адреса підприємства:
73000, м.Херсон,
вул. Гімназична, 30,
тел/факс /0552/ 49 41 72
E-mail: head_office@hleb.ks.ua

yu

Корисні посилання