ІІ  ЕТАП  ОБЛАСНИХ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ «ТАТО, МАМА І Я - СПОРТИВНА СІМ’Я»

04.05.2018 13:11:54
ІІ  ЕТАП  ОБЛАСНИХ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ «ТАТО, МАМА І Я - СПОРТИВНА СІМ’Я»

З метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою на базі Горнстаївської дитячо-юнацької спортивної школи 03 травня поточного року  був проведений  ІІ етап обласних спортивних змагань  «Тато, мама,  я - спортивна сім`я» який відбувся за ініціативи працівників відділу культури, освіти та спорту райдержадміністрації та спортивної школи.

Шість родин району  виявили бажання стати учасниками веселих змагань -це родини Мунтян, Горобець, Кравченко, Бондарчук, Пташенчук, Кобилянських. Учасників родинного свята привітала начальник відділу освіти, молоді та спорту Горностаївської селищної ради Кирпота  В.Я., яка побажала родинам спортивних команд  і вболівальникам  міцного здоров’я, бадьорості, спортивного настрою і перемог.

Спортивні сім’ї міряли свої сили у естафетах на швидкість, координацію, витривалість і в  силових вправах : „Флорбол”, „Перенеси сім’ю”, „Стрибки в мішках”, „Дартс”, „Розкидати й зібрати”, „Гусениця”.

Завзяті і азартні учасники понад усе  прагнули   перемоги тому старалися з усіх сил. Двогодинні змагання минули як одна мить  та  проходили в атмосфері спортивного свята, за великої підтримки вболівальників.

 Сміх і веселощі  супроводжували всі етапи конкурсних завдань.

За оцінкою жюрі І місце посіла сім’я Мунтян, ІІ - сім’я Горобець,  а „бронзу” отримали сім’я Пташенчуків. Майже впритул до переможців, за кількістю набраних балів, була сім’я Кобилянських. Переможець цього заходу буде представляти район  в обласному фіналі змагань «Тато, мама,  я - спортивна сім`я» 14  травня поточного року.

Всі  учасники отримали дипломи та подарунки від районної державної адміністрації,  а молодші учасники  ще й солодощі.

Подібні заходи дуже згуртовують родини, надають багато позитивних емоцій та гарного настрою. Всі ми щиро вдячні нашим батькам і дітям, які взяли участь у спортивному святі.

 

 

Корисні посилання