Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю на тему: «Туристичний веломаршрут «Шляхами двох морів». Ідеї та шляхи реалізації»

01.09.2021 06:25:24

 

Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронну консультацію

Управління туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації

Назва питання, винесеного на обговорення

Громадське об’єднання «Імпульс Херсонщини» за підтримки управління туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації розпочинає роботу над реалізацією проєкту з активного туризму «Туристичний веломаршрут «Шляхами двох морів».

Маршрут активного туризму поєднає десятки туристичних локацій Херсонської області, починаючи з мальовничих Станіславських скель та закінчуючи курортним містом Генічеськ. Згідно з концепцією розробників, маршрут пролягатиме об’єднаними територіальними громадами областями, які можуть похизуватися цікавими туристичними об’єктами з акцентом на відвідування узбережжя Чорного та Азовського морів.

З метою ефективної реалізації проєкту та створення унікального туристичного маршруту, що привабить прихильників активного туризму з усіх куточків країни, пропонуємо представникам туристичної галузі та територіальних громад надати пропозиції щодо прокладення маршруту, визначення туристично привабливих локацій,  шляхів реалізації проекту (створення нових велодоріжок, облаштування місць відпочику і тд)

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення

Представники туристичної галузі Херсонської області, територіальні громади інститути громадянського суспільства

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін

Проведення електронної консультації спрятиме налагодженню продуктивної комунікації між розробниками проєкту, представниками влади, об’єднаних територіальних громад та представників громадянського суспільства задля ефективної реалізації проєкту

Електронна адреса, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень

Письмові пропозиції приймаються на електронну адресу tourism@khoda.gov.ua до 17 вересня 2021 року

Номер телефон, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення

+38(063)066 4050 (виклик 437)

Прізвище, ім’я відповідальної особи органу виконавчої влади

Мітюхіна Руслана

 

Корисні посилання