“Чорноморським іграм” на Херсонщині бути!

27.05.2021 10:59:50
“Чорноморським іграм” на Херсонщині бути!

Цей масштабний фестиваль пройде з 20 по 22 серпня в курортному Скадовську. Гостями “Чорноморських ігор-2021” стануть понад 20 зірок українського шоу-бізнесу. Це Monatik, Макс Барських, NK, Світлана Тарабарова, Вєрка Сердючка, Надія Дорофєєва, Артем Пивоваров та інші. Протягом трьох днів вони створюватимуть шоу найвищого рівня. 

Меморандум про проведення 18-го Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю “Чорноморські Ігри” підписано сьогодні між облдержадміністрацією, облрадою та благодійною організацією “Всеукраїнський благодійний Таврійський фонд”. 

Очільник Херсонщини Сергій Козир поділився: “Уже давно “Чорноморські ігри” - це візитівка нашої області. Фестиваль не один рік збирає довкола себе талановиту молодь з усієї країни, аби розкрити її творчий потенціал. Це неймовірно драйвова подія, яку ми обов’язково проведемо на найвищому рівні”.

Голова облради Олександр Самойленко зазначив, що в обласному бюджеті обов’язково знайдуться кошти на проведення фестивалю, а також наразі розглядається можливість залучення спонсорів.

Детальніше про те, як проходитимуть “Чорноморські ігри-2021”, розповів ініціатор та засновник фестивалю Микола Баграєв: “Основне завдання фестивалю - підтримка талановитих дітей, а також розкриття туристичного потенціалу Херсонщини, адже за перебігом фестивалю слідкуватиме вся Україна. Цього року конкуренція на “Чорноморських іграх” буде неймовірною, тільки на відбірковий тур подалося близько 1200 учасників”.

Також він зазначив, що в умовах пандемії COVID-19 обов’язковим є дотримання карантинних обмежень: маскового режиму та соціальної дистанції. Також учасників фестивалю та їх батьків обов’язково тестуватимуть на коронавірус. 

Крім цього, організатори відмовилися від заходів у приміщенні. Майстер-класи, зустрічі із зірками проходитимуть на відкритому повітрі, у фестивальному містечку. 

Якщо ви хочете стати частиною цього неймовірного дійства, то слідкуйте за новинами на фейсбук-сторінці “Чорноморські Ігри - Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль”, та відвідайте 20 - 22 серпня курортний Скадовськ. 



Корисні посилання