Розпочалась перша фаза відбору модельних проектів в рамках комплексної енергетичної санації 20-25 типових житлових будинків в різних регіонах України

15.03.2016 12:12:25
Розпочалась перша фаза відбору модельних проектів в рамках комплексної енергетичної санації 20-25 типових житлових будинків в різних регіонах України

7–го березня 2016р. розпочалась перша фаза відбору модельних проектів в рамках комплексної енергетичної санації 20-25 типових житлових будинків в різних регіонах України.

Мета проекту полягає в тому, щоб розробити оптимізовані і ефективні рішення по комплексній санації – не тільки в технічному, а й у фінансовому та організаційному планах.

Ініціатори проекту: Німецьке енергетичне агентство (dena) разом зі своїми партнерами, Ініціативою Житлове господарства в Східній Європі (IWO) і Центром компетенції по великим житловим масивам, на замовлення Федерального Міністерства Економіки і Енергетики ФРН.

Термін подачі заявки: до 20.03.2016 р, 23:59 год.

Адресатами (потенційними кандидатами) є об’єднання співвласників житла (напр. ОСББ) багатоквартирних будинків, які планують якомога більше комплексно санувати свій будинок або завершити вже розпочату санацію.

Відбір будівель буде проходити також і у Херсонській області. Херсонська обласна громадська організація «Регіональна рада підприємців» проведе 3 ознайомчі семінари для представників ОСББ у Херсоні, Голій Пристані та Новій Каховці.

Формуляр для вираження зацікавленості і детальну інформацію про процедуру відбору Ви знайдете на сайті www.sampleprojects.org

Корисні посилання