Місто Херсон розглядають як майданчик для проведення щорічного Міжнародного інвестиційного Форуму «Таврійські горизонти»

05.07.2016 10:50:13
Місто Херсон розглядають як майданчик для проведення щорічного Міжнародного інвестиційного Форуму «Таврійські горизонти»

Сьогодні, відбулось друге засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення у 2016 році щорічного Міжнародного інвестиційного Форуму «Таврійські горизонти: привабливість, співпраця, інвестиції, економічний розвиток» під головуванням в.о. заступника голови облдержадміністрації Євгена Рищука.

Під час наради обговорено питання про місце проведення форуму та секцій, які будуть представлені під час його проведення.

Завдяки вигідному розташуванню та доступу до транспортної інфраструктури, а також наявності відповідних приміщень для організації пленарної частини, «круглих столів», винесено на обговорення пропозицію щодо визначення місцем проведення «Таврійських горизонтів» Херсонську обласну універсальну наукову бібліотеку імені О. Гончара.

Під час обговорення запропоновано теми для панельних дискусій:

-агропромисловість;

-просування експорту як механізму підтримки регіональних малих та середніх підприємств;

-туризм – ресурсна карта Херсонщини;

-промисловість/енергетика;

Паралельно відбудеться конференція «Херсонщина – повітряні ворота Таврії»  і засідання Ради туристичних регіонів України.

Окрім цього, Херсонщина представить найперспективніші інвестиційні майданчики.

«До кінця робочого тижня, окрім дати та місця проведення, ми визначимось із  списком запрошених на Форум дипломатів – представників посольств, консульств, торгових місій в Україні, вітчизняних та іноземних інвесторів та інших учасників Форуму», – зазначив в.о. заступника голови облдержадміністрації Євген Рищук.

Корисні посилання