До уваги керівників підприємств харчової та переробної галузі, а також торгівельних мереж!

10.05.2018 08:31:10
До уваги керівників підприємств харчової та переробної галузі,  а також торгівельних мереж!

Громадська спілка «Українська асоціація досконалості якості» та Орган Сертифікації «ПРИРІСТ - член DQS Group» запрошують представників підприємств харчової та переробної галузі, а також торгівельних мереж взяти участь у триденному семінарі-тренінгу: «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР. Вимоги стандарту ISO 22000. Майстер-клас проведення аналізу небезпечних чинників та розробки заходів керування. Законодавство України в сфері безпечності харчових продуктів», який відбудеться 19-21 червня 2018 року за адресою м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 6д.

Під час заходу проводитиметься навчання спеціалістів підприємств – операторів ринку харчових продуктів, які входять до харчового ланцюжка, в тому числі спеціалістів власних потужностей торгівельних мереж, в послідовній та систематизованій формі, з наведенням конкретних прикладів документів та форм записів.

Семінар призначений для отримання знань, пов’язаних з особливостями побудови, впровадження, функціонування та поліпшення систем управління безпечністю харчових продуктів, а також навиків заповнення звітних форм, отримання знань, пов’язаних з особливостями впливу змін законодавчої бази України на документи системи управління безпечністю харчової продукції підприємств, отримання загальної інформації про формальні основи проведення зовнішніх сертифікаційних та наглядових аудитів систем управління безпечністю харчових продуктів.

В рамках семінару-тренінгу розглядатимуться методичні основи внутрішнього аудиту систем управління безпечністю харчової продукції, заплановані групові та практичні роботи, де слухачі зможуть застосувати набуті знання у процесі виконання завдань. Учасники курсів отримають теорію і практику внутрішнього аудиту.

Вартість участі у семінарі (3 дні) становить 4000,00 грн. без ПДВ (код БХП-1).

Учасники семінару отримають методичні та практичні матеріали за програмою семінару, а також свідоцтво про участь у семінарі. Ті слухачі, які мають попередній досвід внутрішнього аудитора систем управління безпечністю харчових продуктів можуть додатково пройти тестування в незалежному органі з сертифікації персоналу і отримати сертифікати «Внутрішній аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів».

Вартість тестування - 700 грн. без ПДВ (код СП).

Учасники семінару, які мають додаткове навчання (мінімум 16 годин), вищу освіту у сфері, пов’язаній з харчовим напрямком, досвід роботи на харчовому підприємстві, можуть здати іспит та отримати акредитовані міжнародно-визнані сертифікати «Спеціаліста систем управління безпечністю харчових продуктів», «Менеджера систем управління безпечністю харчових продуктів» чи «Аудитора систем управління безпечністю харчових продуктів».

Вартість сертифікації становить 2500 грн. без ПДВ (код СП-1).

Програму семінару, заявку та додаткову інформацію можна отримати  за телефонами: 050-410-26-21, (044) 517-59-88, е-mail: [email protected].

Корисні посилання