Профілактика кишкових інфекцій

З настанням теплого періоду зростає ймовірність захворювання кишковими інфекціями.

Щоб уникнути їх, насамперед дотримуйтесь правил особистої і колективної гігієни:

– перед вживанням їжі мийте руки з милом;
– овочі, фрукти мийте проточною водою;
– запобігайте забруднення харчових продуктів, не забувайте про їх термічну обробку;
– не купуйте продукти харчування на стихійних ринках в осіб, які не мають санітарного дозволу на торгівлю та сумнівної якості;
– розливне молоко обов’язково кип’ятіть;
– користуйтесь водою тільки з перевірених джерел як для пиття так і для приготування їжі, миття посуду;
– при перших же ознаках захворювання (пронос, блювота) звертайтеся за медичною допомогою.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux